HAVEDESIGN

Se vores forskellige muligheder for Havedesign nedenfor. Vi tilbyder differentierede løsninger tilpasset kundernes individuelle behov og ønsker.

Vi kommer gerne forbi til et gratis og uforpligtende møde.

DalhoffKristensen Havedesign

Gratis konsultation

Kontakt os for en konsultation, hvor vi kan fortælle om de principper, der ligger til grund for vores arbejde samt vurdere, hvordan vi vil kunne designe/ redesigne deres haveanlæg. Den første konsultation er altid helt uforpligtende og gratis. Vi ser det som vores opgave ved konsultationen at overbevise dem om vores værd.

Visuelt Havedesign

Vi fremviser vores havedesign i både 2D, 3D og som videoanimation. Man har således mulighed for at se, hvordan det fremtidige haveanlæg vil tage sig ud, endda hvor de faktiske fysiske rammer er inkluderet. Dette er en stor hjælp, da det ofte kan være svært at visualisere et kommende projekt alene ud fra en plantegning. Bedre beslutningsgrundlag fås ganske enkelt ikke.

Spar penge og ærgrelser

Et nyt haveanlæg kan være en forholdsvis stor økonomisk udgift, men ved at bruge en professionel havearkitekt kan der ofte være penge at spare. Ved at have det fulde overblik over projektet inden opstart, undgås mange halve og dårlige løsninger. Der kan derfor være penge og ærgrelser at spare ved at bruge professionel hjælp.

Kontakt os

5 + 10 =